divendres, 27 de maig del 2016

GEP: Carpentry Workshop

Al racó «Carpentry workshop» l'alumnat disposa de les eines bàsiques per treballar la fusta (serres, martells i claus, metres, serjants, llimes, pegament de fuster...) i amb aquestes ha d'aconseguir muntar una caseta de nines que després regalarem a alguna de les classes dels més menuts de l'escola, però la cosa no és tan senzilla! 


L'alumnat treballa en grups de dos o tres persones i han d'utilitzar com a màxim quatre metres lineals de fusta. Abans de començar a treballar la fusta cada grup ha de fer un disseny sobre paper de la caseta que vol construir, on ha de posar-hi les mesures de cadascuna de les parts per tal d'assegurar-se que no utilitza més fusta de la que té disponible. Llavors, una vegada el disseny està fet, comença el treball de veritat i cada grup agafa les seues eines i comença la construcció.



Aquest racó es fa en anglès amb l'objectiu que l'alumnat es familiaritzi amb el vocabulari bàsic al voltant del món de la fusteria i, a més, vagi agafant confiança en la comprensió i l'expressió en llengua anglesa en tot tipus de contextos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada